La importància de la presència a internet

Internet. Aquesta connexió que ha reduït la mida de la terra a inapreciables nanosegons. Avui en dia, tot ho pots trobar allà. Tot ho busquem i trobem de manera fàcil i ràpida; però, remuntem-nos uns anys enrere… quan internet era únicament un mitjà de connexió entre ordinadors per traspassar-se informació.

La quantitat de dades i velocitat va anar evolucionant i es va anar implementant en més i més dispositius fins arribar a avui, on la tecnologia s’ha convertit en una gran aliada del ésser humà, fins al punt de que fins i tot existeixen neveres que son capaces de crear una llista de la compra per si mateixes.

En definitiva, internet ha generat un impacte social mundial. Avui en dia el 92% de la població europea fa servir internet al seu mòbil, el dispositiu electrònic amb major ús, amb una mitjana de 3 hores al dia per persona.

Però llavors, com a professionals, per què és important estar a internet i com podem ser-hi visibles?

Si una cosa està clara, és que les tendències de consum estan canviant. Els consumidors saben el que busquen i ho volen de la manera més ràpida possible, i això s’està convertint en la famosa compra per internet.

Així que aparentment internet és la solució. Però hem de cridar l’atenció per fer-nos visibles i aconseguir un bon posicionament que ens permeti arribar als consumidors i competir amb els més grans.

En aquesta sèrie d’articles explicarem la manera òptima de posicionar-nos a internet, passant per com crear una estratègia i imatge de marca, així com optimitzar els canals segons el nostre públic.

Estigueu atents a les xarxes, ens veiem aviat!

Delocaly

Delocaly

T'ha estat útil? Comparteix-lo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

També et pot interessar...