SERVEIS ADDICIONALS

Sabem que cada negoci és únic, per això t'oferim serveis addicionals que s'adapten a les teves necessitats.

Serveis Webmés info
Oferim serveis de creació, estratègia i posicionament de pàgines web i botigues online personalitzades així com tota la integració i gestió dels servidors si fos necessari.

També modifiquem pàgines existents per obtenir el millor posicionament possible i fer-les més visibles.
Contacta

Disseny gràficmés info
El nostre dissenyador t’ofereix des d’un logotip personalitzat, una imatge corporativa o plantilles per poder penjar als teus canals de comunicació oferint els teus productes o serveis d’una manera més visual.
Contacta

Estratègia de màrqueting
i comunicació


més info
La nostra experta en comunicació pot oferir diversos packs de formació i acompanyament per tal d’obtenir el màxim retorn de tots els teus canals de comunicació i xarxes socials, oferint allò més adient en cadascun.
Contacta

Servei de
community manager


més info
T'oferim la possibilitat de contractar el servei de community manager extern, o l'acompanyament en la gestió, perquè tu mateix puguis gestionar les teves xarxes socials d'una forma personalitzada, òptima i eficient.
Contacta

Branding emocional
i atracció de talent


més info
Treballa la teva marca per atraure més al públic i crea una expectativa emocional al teu públic, que et posicionarà i generarà subscriptors i augmentaràs ventes.

Detecta la fatiga emocional i el desgast d’estar cara al públic i treballa-ho per millorar-ne els resultats.

Crea una emoció i incentiu pels treballadors, i aprèn a avaluar-los de manera òptima per atraure i incorporar al millor talent.
Contacta

Habilitats comunicatives
i ventes


més info
Les habilitats de comunicació interpersonals, no verbals, entendre millor el teu públic així com una bona negociació i conducció de reunions i negociacions pot esdevenir el canvi que el teu negoci necessitava per destacar entre clients i proveïdors.

El nostre expert en comunicació t’ofereix una oferta formativa personalitzada individualment o col·lectivament als teus treballadors.
Contacta

Digitalització de comerçosmés info
Perquè una imatge val més que mil paraules, quan un client pot estar dins el teu establiment sense tan sols estar-hi, segur que voldrà venir a gaudir-ne!

Per això oferim serveis de captació d'imatges i recorregut intern del teu establiment. Semblant al Google Street View, pero recorrent l'espai interior del teu comerç.
Contacta

Disseny d'interiors i aparadorsmés info
El nostre interiorista t’ofereix el millor acompanyament i consells per fer un rentat de cara tant al teu aparador com a la botiga, inclús un estudi personalitzat del recorregut dels clients t’aporta la informació que necessites per tal de poder distribuir el teu producte de manera efectiva.
Contacta